Değerli Üyemiz,

Odamıza olan aidat borçlarınızı 7256 Sayılı Kanun Kapsamında yapılandırma başvurusunda bulunarak peşin veya 6 taksitle e-birlik sistemi üzerinden müracaat ederek kredi kartınız ile ödeyebilirsiniz.

Yapılandırma başvuruları e-birlik sistemi üzerinden alınacağından kaydı bulunmayan üyelerimizin öncelikle e-birlik sistemine kayıt olmaları gerekmektedir. İhtiyaç halinde e-birlik kayıtlarıyla ilgili destek odamızca sağlanacaktır.

Yapılandırma başvurunuza müteakip borç faizleriniz silinecektir. Taksitle ödemeyi seçen üyelerimiz için, 6 taksit yapılacak olup, taksitlerde herhangi bir erteleme yapılamayacak ve eşit şekilde ödenecektir.

E-BİRLİK SİSTEMİ ÜZERİNDEN YAPILANDIRMA BAŞVURUSU İÇİN İZLENECEK YOL HARİTASI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

E-BİRLİK GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ.

İLK DEFA E-BİRLİK KAYDI İÇİN TIKLAYINIZ.

E-BİRLİK SİSTEMİ ÜZERİNDEN BAŞVURU MENÜSÜ

E-BİRLİK SİSTEMİ ÜZERİNDEN AİDAT BORCU GÖRME VE ÖDEME YAPMA MENÜSÜ